Perez neaga orice discutie cu Ferrari

   Despre mexicanul Sergio Perez se stie deja ca este tanar si talentat si de asemenea, ca este membru al Academiei Ferrari. Tocmai de aceea au aparut o gramada de speculatii dupa cursa din Malaezia atunci cand, in ultimele tururi ale cursei, a facut o greseala care nu i-a mai permis sa-l atace pe Alonso aflat in fruntea cursei si a trebuit sa se multumeasca cu locul 2.

   Multi au spus atunci ca Perez "a gresit" datorita faptului ca ar urma sa devina pilot titular la Scuderia Ferrari din 2013, dat fiind ca lui Massa ii expira contractul la sfarsitul sezonului iar evolutiile sale nu au fost tocmai convigatoare.

   Iata insa ca mexicanul de 22 de ani infirma aceste speculatii, spunand ca nimic nu a fost stabilit si nici macar nu au avut loc discutii in acest sens, dar ca, atunci cand va veni timpul, isi va calcula optiunile.

   Ma concentrez in totalitate pe sezonul in curs. A fost un sezon foarte plin doecomdata, asa ca e prea devreme pentru mine sa ma gandesc la viitorul meu. Nu ma grabesc sa iau o decizie, voi vedea ce optiuni am si pe urma ma voi hotara. Daca se va ivi o oportunitate la Ferrari sau lao alta echipa voi decide atunci ce voi face. Cred ca m-am descurcat destul de bine sezonul acesta si am demonstrat ca sunt rapid si constant in acelasi timp.

   Avand in vedere ca Alonso se pare ca are un cuvant greu de spus in stabilirea coechipierului sau la Ferrari, este foarte important ca acesta sa fie unul agreat de spaniol. In aceasta privinta, Perez insista ca are o relatie foarte buna cu Alonso: Vorbesc cu el, vorbim aceeasi limba, asa ca ma inteleg destul de bine cu el.